АКТРИСАТА ДЕСИ МОРАЛЕС СПОДЕЛИ ТАЙНИ В „ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК“ НА АКАДЕМИЯ „ЖИВЕЙ ЕЛЕГАНТНО“

АКТРИСАТА ДЕСИ МОРАЛЕС СПОДЕЛИ ТАЙНИ В „ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК“ НА АКАДЕМИЯ „ЖИВЕЙ ЕЛЕГАНТНО“

Най-изисканата среща на елита у нас отново предизвика фурор.

 

Споделени мисли, откровени признания и неочаквани разкрития  възпламениха отново най-изисканото събитие за сезона. В „Елегантният четвъртък“, Академия „Живей елегантно“ организира вълнуваща вечер с една от най-популярните блондинки в България, актрисата Деси Моралес. Водещ на вечерта беше друга популярна личност с „професия блондинка“- радиоводещата Цвети Георгиева.

Академията, създадена от от Антонина Стоянова, Богдана Карадочева и Нели Беширова, има за цел всеки път да изненадва своите последователи с атрактивни лекториии и мастър класове по етикет и протокол, проведени от най-емблематичните личности и лектори  у нас като Марияна Векилска, доц. Георги Лозанов, Мадлен Алгафари, проф. Даниела Илиева и много други.

На сцената на актуалния клуб, Black&White в Grand Hotel Millennium, Деси разказа неподозирани лични истории и дръзна да разкрие пред гостите на събитието своята житейска мъдрост. „Не трябва да позволяваме на егото да надделее“, сподели тя, сравнявайки суетата с най-тежкия товар за душата. Актрисата не скри, че вдъхновение за „изкуството наречено живот“ черпи от  Кабала – древната еврейска наука за смисъла на живота, чийто привърженик е и кралицата на поп музиката Мадона.

Почитателите на чаровната блондинка също взеха участие в срещата. Те не пропуснаха възможността да споделят колко харесват Деси Моралес, описвайки я  като човек, който кара другите да се почувстват специални и обичани. „Всеки има нужда да поговори с такава личност“, споделиха гостите на „Елегантният четвъртък“ преди да запечатат кадри от най-очакваното събитие в страната.

Не бяха малко въпросите, свързани и с курсовете и обученията по етикет и протокол, медийно поведение, психология на успеха  или презентационни умения, които Академия „Живей елегантно“ организира. Освен емоциите, съпровождащи вечерта, всички присъстващи се насладиха и на луксозната селекция вина, подбрани с вкус за събитието, проведено в партньорство с Palms Music и Риск Инженеринг.

 

Обучения

Обучения по бизнес протокол, етикет за маса и живот със стил - Академия "Живей елегантно" предлага богато разнообразие от отворени обучения, както и специални корпоративни и индивидуални обучения.