Актрисата и сценарист Здрава Каменова: Реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове!

Актрисата и сценарист Здрава Каменова: Реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове!

Здрава Каменова бе звезден гост в „Елегантният четвъртък“ на Академия „Живей елегантно“

Фантастичната Здрава Каменова покори сърцата на всички гости в емблематичното за София събитие „Елегантният четвъртък“. Специалните срещи от поредицата ивенти се организират от първата в България академия за етикет, протокол и лайфстайл „Живей елегантно“. Сред публиката на събитието бяха и създателките на академията: първата дама Антонина Стоянова, неповторимата Богдана Карадочева и бизнесдамата Нели Беширова.

Повече от час гостите на клуб Black&White в Grand Hotel Millennium, бяха в очарователния плен на актрисата с „най-стабилно“ име в България. В своя неподражаем стил Здрава Каменова разказа моменти от живота си, предизвиквайки буря от силни емоции, размисли, бурни аплодисменти и широки усмивки сред публиката.

Като ценител на дамските изкушения, актрисата призна, че преди да дойде в „Елегантният четвъртък“ е посветила време на дъщеря си, с която редовно си подаряват чисто момичешки моменти. На сцената на клуб Black&White Здрава сподели, че е притеснителен родител, който ревностно обгрижва своите деца, но в последно време сякаш „играта се обръща“.  „Пораснаха. Синът ми е на 15 години и вече ми задава същите въпроси, които аз го питах, когато беше по-малък…Сега това чувство ще ти помогне ли или ще ти навреди?...Може би трябва да оставиш емоцията да отмине, как мислиш?... С моите камъни по моята глава“- през смях разказа Здрава.  

Актрисата и сценарист сподели истории от сцената, за които никога не е говорила публично. Здрава Каменова допусна гостите на „Елегантният четвъртък“ до тайната на това как се пишат сценарии за постановки и сериали, за които после всички говорят. „Обичам хората да ми разказват различни истории от своя живот, защото реалните случки са в основата на всеки добър текст. Понякога се получава така, че приключенията на даден човек раждат история, много по-добра, отколкото би могъл да измисли някой“.

Като финал на импровизираното шоу гостите имаха уникалната възможност да поговорят лично със Здрава Каменова и да ѝ зададат въпросите, които са искали да питат, докато е била на сцената или на екрана. Изживяването в споделената вечер бе придружено от изискана селекция вина, подбрани от домакините в клуб Black&White, специално за „Елегантният четвъртък“.

„Елегантният четвъртък“ е част от светския календар на културния и бизнес елит в София. Поредицата събития се организират в клуб Black&White, като част от съвместното партньорство между Академия "Живей елегантно" и продуцентска къща Palms Music. Модератор на събитията е радиоводещата Цвети Георгиева. Повече за следващите звездни срещи, както и информация за курсовете и обученията, организирани от Академия „Живей елегантно“, може да намерите на сайта на академията www.lea-academy.eu.

 

Обучения

Обучения по бизнес протокол, етикет за маса и живот със стил - Академия "Живей елегантно" предлага богато разнообразие от отворени обучения, както и специални корпоративни и индивидуални обучения.