ДЕСИ БАНОВА-ПЛЕВНЕЛИЕВА ЗАКРИ СЕЗОНА НА „ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК“

ДЕСИ БАНОВА-ПЛЕВНЕЛИЕВА ЗАКРИ СЕЗОНА НА „ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК“

Академия „Живей елегантно“ продължава да организира и през лятото занимателни обучения, представени от авторитетни преподаватели

Популярна с високо квалифицирани преподаватели и атрактивни теми в обучителната си програма, Академия „Живей елегантно" отново доказа, че е символ на класа и стил. За да закрие, но само за летния сезон, поредицата срещи в „Елегантният четвъртък“, академията организира грандиозно финално събитие. В специалната вечер се отбеляза, че макар срещите на живо с популярни личности да имат своята почивка през горещите месеци, „Живей елегантно" продължава да развива целогодишно своите мастър класове, курсове и професионални обучения. Училището за протокол и етикет, създадено от Антонина Стоянова, Богдана Карадочева и Нели Беширова, е подготвило нови интригуващи теми, поднесени от високо квалифицирани преподаватели. Повече за предстоящите обучения и курсове можете да намерите в сайта на Академия „Живей елегантно“ . 

За да направи своята лятна пауза „Елегантният четвъртък“  избра за своя звезда на вечерта очарователната Деси Банова – Плевнелиева. Разговорът с нея се превърна в своеобразен форум на вдъхновението, а публиката отбеляза за пореден път, че събитията на Академия „Живей елегантно“ са  водещи сред културните и светски събития в столицата.

Елегантният празник на елита в четвъртък завърши с чаша отлежала селекция вино, подбрана от екипа на клуб “Black&White” специално за изисканата среща, а всички присъстващи имаха възможност да разговарят  неформално с красивата водеща отблизо. Всеки гост на събитието получи възможността да  се възползва и от преференциални възможности за посещение на курсовете и мастър класовете, организирани от  академията.

Обучения

Обучения по бизнес протокол, етикет за маса и живот със стил - Академия "Живей елегантно" предлага богато разнообразие от отворени обучения, както и специални корпоративни и индивидуални обучения.