ЕЛЕГАНТЕН ЧЕТВЪРТЪК“ С НЕПОВТОРИМАТА КОЙНА РУСЕВА

ЕЛЕГАНТЕН ЧЕТВЪРТЪК“ С НЕПОВТОРИМАТА КОЙНА РУСЕВА

Събитието за пореден път бе „черешката на тортата“ в четвъртък вечер

В сцена за мащабен спектакъл се превърна събитието „Елегантен четвъртък“. Преди броени часове актрисата и жена с главно Ж – Койна Русева бе главната героиня на сцената на клуб Black&White в Grand Hotel Millennium.

Под светлините на прожекторите, пред почитатели и светски личности, тя разказа едни от най-омайващите истории за живота си, свързани с предизвикателството да бъдеш едновременно жена и актриса: „Да, дами, ние сме тези, които движат семейството, които избират мъжа, които работят неуморно и когато се приберем вкъщи, продължаваме – на ненормиран работен ден и нощ. Мислят, че актрисите издържат на всичко, че са здрави, силни, машини... Но не е така. Понякога наистина имам нужда да не бъда силната аз и да поплача на мъжко рамо.“, споделя от сърце Койна.

Като на истински дамски празник, вечерта бе изпълнена с емоции, разтапящи сърцето. Всички дами на събитието бяха посрещнати с ароматна роза от домакините и специален козметичен подарък от Vedra International. Изискана селекция вина, подбрани с вкус за събитието, проведено в партньорство с Palms Music, бяха докосващият финал на впечатляващата вечер.

„Елегантен четвъртък“, организиран от Академия „Живей елегантно“, е тържествената среща, част от културния календар на всяка светска и бизнес личност у нас. Академията, създадена от от Антонина Стоянова, Богдана Карадочева и Нели Беширова, има за цел всеки път да изненадва своите последователи с атрактивни курсове и мастър класове по етикет и протокол, проведени от най-емблематичните личности и лектори  у нас като Марияна Векилска, доц. Георги Лозанов, Мадлен Алгафари и много други.

 

Повече за следващите звездни срещи, както и информация за предстоящите обучения, организирани от Академия "Живей елегантно", може да намерите на сайта на академията www.lea-academy.eu.

Обучения

Обучения по бизнес протокол, етикет за маса и живот със стил - Академия "Живей елегантно" предлага богато разнообразие от отворени обучения, както и специални корпоративни и индивидуални обучения.