УЧЕНЕТО НИ ПОМАГА ДА РАЗБЕРЕМ КАК РАБОТИ СВЕТЪТ

УЧЕНЕТО НИ ПОМАГА ДА РАЗБЕРЕМ КАК РАБОТИ СВЕТЪТ

Всекидневното трупане на нови познания ни позволява да отключим неподозирани умения

Да учим всекидневно е важна част от личностното ни развитие. С придобиването на нови знания и умения можем да видим света в по-различна светлина и да придобием по-задълбочено разбиране за това как „работят“ нещата всъщност.

Повечето знания ни помагат да взимаме и по-добри и информирани решения. Те оказват положително влияние върху живота ни. По-детайлното разбиране на наличните опции ни позволява да изберем най-добрия план, най-доброто решение за живота ни. И още нещо – когато имаме повече умения и знания, ние сме в пъти по-уверени отпреди. Това ни помага да сме по-импулсивни и по-категорични, по-смели… Да инвестираме в бъдещето си! Ето защо ние от Академия „Живей елегантно“ имаме мисия да даваме на последователите си най-ценните съвети, умения и знания, с които те могат да променят живота си.

Доказано е, че трупането на нови познания е ефективен начин за постигане на житейските ни цели. Когато разбираме концепцията за постигане на определена цел, ние можем да формулираме и изградим добре структуриран план, който да ни помогне по пътя към успеха.

Ученето ни помага да имаме и по-добри взаимоотношения с околните. Познанията в сферата на комуникациите и общуването може да ни спомогне за разрешаване на конфликти и изграждане на по-стабилна връзка с околните. Благодарение на опитността ни в тази сфера, можем да създадем по-добра работна среда. В различните по обхват и интензивност обучения, които Академия „Живей елегантно“ организира, създаваме умения и придобиваме знания, с които успяваме да превърнем хората около нас в свои съмишленици. Училището за публична комуникация ни учи как да изградим образа си пред света – от външния вид и доброто възпитание до културната идентичност и ценности, посредством приложими знания.

На днешния пазар на труда работодателите търсят кандидати с уменията и знанията, необходими за успех. Непрекъснатото обучение може да се окаже безценно, когато става въпрос за осигуряване на мечтаната работа. Когато разширяваме базата си от знания, ставаме по-привлекателни за потенциалните работодатели и имаме голяма предимство пред другите кандидати.

Професионалните обучения, курсове, мастър класове и семинари, специализираната литература и доказаните източници на информация ще ни помогнат да сме в крак с това, което се случва в избраната от нас област и ще ни дадат ценна представа за това накъде ще се насочи сферата в бъдеще.

Има и още едно  предимство - ученето намалява стреса. Когато учим, ние се изолираме от света и сме фокусирани в нещо, което е различно от ежедневните стресови фактори. Колкото и странно да звучи – ученето може да ни помогне да отпуснем ума си, вместо да го натоварваме. В допълнение – усвояването на нови знания и участието в различни тренинги създава усещане за целенасочена ангажираност, която е от съществено значение за психичното ни здраве и ни помага по-лесно за се адаптираме към промените.

Никога не е късно да разширим знанията си и да придобием нови умения, а чрез нашите обучения в Академия „Живей елегантно“ това може да стане професионално, бързо и с гарантиран резултат.

Обучения

Обучения по бизнес протокол, етикет за маса и живот със стил - Академия "Живей елегантно" предлага богато разнообразие от отворени обучения, както и специални корпоративни и индивидуални обучения.