Обучения

Академия „Живей елегантно“ е училище за публична комуникация. В различни по обхват и интензивност обучения ние предлагаме знания и създаваме умения, за да успявате да превръщате хората около вас в свои съмишленици и общуването да носи удовлетворение. Как да градите образа си пред света – от външния вид и доброто възпитание до културната идентичност и ценности, посредством практически приложими знания, сред които бизнес протокол, етикет за хранене на маса и много други. Как да лансирате идеите и вижданията си пред бизнес партньорите си и в медиите и как да не ставате жертва на манипулации, пропаганден натиск и фалшиви новини. Всички тези теми са част от нашите курсове.

Партньори на академията

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.