Индивидуални обучения

Всяко едно от обученията на Академия „Живей елегантно“ може да бъде организирано специално и индивидуално само за Вас. Нещо повече, при интерес към даден лектор или определена тема, екипът на Академията ще се постарае да създаде организация на обучение, съобразена с вашите критерии и удобно време.

Често задавани въпроси

Много хора трудно се отпускат в група. Тук на помощ идват индивидуалните ни часове.

Свържете се с нас и запазете своя час по култура и етикет.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Заедно ще развием Вашите познания и умения за по-елегантен живот с индивидуално обучение

Зареждане ...

Други обучения