Корпоративни обучения

В група винаги е по-лесно и успешно! Академия „Живей елегантно“ организира корпоративни обучения на цели екипи, в зависимост от изискванията и нуждите на организацията. Потърсете ни за специалните групови тренинги, създадени за групи от различни браншове и области на бизнеса

Често задавани въпроси

Корпоративните обучения за идеалният тийм билдинг за всеки екип. През различните ролеви игри вие ще можете да се опознаете по-добре и да разрешите безболезнено, тлеещи конфликти. 

Корпоративните ни обучения са подходящи за екипи от различни бизнес сфери. Пишете ни, за да направим индивидуална програма за вас.

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Ние ще организираме корпоративно обучение за вашите служители

Зареждане ...

Други обучения