Отворени обучения

Нашите обучения са подходящи за всеки, който има интерес и иска да развие способностите си в теми като: Социален етикет, Бизнес етикет, Психология на успеха, Тийн етикет, Национални традиции и религиозни обреди, Държавен и дипломатически етикет, Гурме култура, Изграждане на медиен образ.

Предстоящи обучения

Изминали обучения

Психология на успеха
Присъствено
29 януари 2024 | 18:30 - 20:30
Присъствено
12 декември 2023 | 18:30 - 21:00
Присъствено
14 ноември 2023 | 18:30 - 20:30
Психология на успеха
Присъствено
10 октомври 2023 | 18:30 - 21:00
Присъствено
28 юни 2023 | 18:30 - 20:30

Често задавани въпроси

Нашите обучения са за всеки, който иска да надгражда както във вербална, така и в невербалната комуникация, да развива личностните си качества и да се превърне в майстор в публичното говорене.

Нашите обучения са предназначени за всякакви възрасти в различни сфери на личния и публичния живот. Постарали сме се да опишем всички предлагани курсове, но ако не откривате вашия, не се колебайте да се свържете с нас и да зададете въпросите, които ви вълнуват.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения