Обучения по гурме култура

Гурме културата е всъщност начин на живот! Начин, по който животът става по-сладък, а вкусът по-ярък. Обученията в гурме култура създават стил и разкриват изисканите световни критерии за това как да съчетаем подправките в живота, за да доставим максимална наслада за сетивата.

Често задавани въпроси

Обученията по гурме култура не целят само да ви направят мастъри по подреждане на масата. Те ще ви превърнат в ловки познавачи и хора, които умееят да се наслаждават истински на храната.

Тези обучения са достъпни за всеки, независимо дали е начинаещ или напреднал в сферата на гурме културата.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения