Обучения по изграждане на медиен образ

Ефектното медийно поведение, вече не е приоритет само на работещите в радио, телевизия или печатно издание. В ерата на социалните мрежи, всеки менажира своята лична медия или е герой в нечия чужда. Ние разкриваме характеристиките, които трябва да притежават модерните лидери на мнение. Даваме верните насоки на личностите, които имат медийни изяви или плануват предстоящи.

Изминали обучения

Изграждане на медиен образ
Присъствено
06 юни 2023 | 18:30 - 21:00
Изграждане на медиен образ
Присъствено
20 май 2023 | 09:30 - 15:00
Присъствено
23 февруари 2023 | 18:30 - 20:30
Изграждане на медиен образ
Присъствено
22 ноември 2022 | 18:30 - 21:00
Присъствено
16 ноември 2022 | 18:30 - 21:00

Често задавани въпроси

Много хора смятат, че умението за ораторство и владеене на аудитория е вродено. Ние веднага ще ги оборим с нашите обучения. Всяко нещо се учи. Елате при нас и се превърнете в мастър на презентирането.

Обученията са подходящи за всеки, който е част от публичното пространство и иска да покаже най-доброто от себе си, да развие и надгради комуникативните си умения и да се превърне в лесноразпознаваем и предпочитан събеседник.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения