КАК ДА РАЗВИЕМ ЛИЧНАТА СИ ХАРИЗМА

(обновено и допълнено издание)

10 октомври 2023|18:30 - 21:00|София, ул."Вихрен" №10
Присъствено

Дата на провеждане:  10.10.2023 г.

Място на провеждане: гр. София, ул.“Вихрен“ № 10

Продължителност на обучението: 18.30 ч. – 21.00 ч.

 

Какво си представяте, когато чуете думата „харизма“? Обаяние, очарование, енергия, прелест, възторг?... Или всичко наведнъж - защото харизмата е способността да интригуваш, да пленяваш, да очароваш, да създаваш връзки и контакти, да водиш разговори и управляваш емоции.

Наричат харизматичните хора „целунати от Бога“ и ги определят като най-впечатляващите личности във всяко едно общество. Харизматичният човек може да бъде загадъчен, но никога няма да остане незабелязан.

 

Големият въпрос е: ражда ли се човек с харизма или тя може да се развие и възпита? Едно е сигурно, курсът „Как да развием личната си харизма“ ще разкрие знания и умения за това: как да открием силните си страни, които впечатляват околните и как да ги развием, за да се чустваме добре и с лекота да владеем аудиторията.

 

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ОБУЧЕНИЕТО:

За всички, които са ориентирани към личностното си развитие и повишаване нивото на емоционална интелигентност в общуването, и искат  да влияят на другите около себе си.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Програмата включва 5 етапа на харизматичното усъвършенстване:

1. Работа с тялото - Предразсъдъците, които всеки човек има за собственото си тяло са пречка към изразяване на личността. Този курс към Академия „Живей елегантно“ ще ви научи как да превърнете физическите си недостатъци в предимство. Харизматичен не означава съвършен. Харизматичен означава забележителен в своето несъвършенство.

2. Емоционален интелект - способността да забелязваме, разпознаваме и живеем с емоциите в себе си и как да влияем в отношенията ни с околните. Как да градим емоционална интелигентност и да установяваме успешни връзки с другите е умение, което се възпитава. Това е ключ към харизмата в личността.

3. Присъствие в настоящето - Харизматичните хора не само отразяват всичко, което се случва, но умеят да се концентрират върху събеседника, да проявяват интерес към мислите и чувствата на хората и да бъдат идеалния слушател. В егоистичния 21-ви век способността не само да слушаш, но и да чуеш другия се оказва трудна за постигане. Курсът „Как да развием личната си харизма“ ще ви подскаже перфектните тактики на добрия слушател.

4. Как да се представим  най-добре - Другите хора няма да разберат колко велики сте всъщност, докато не го разберете сами. Как да откриете силните и слабите си страни, нивото си на енергия и мотивация и как да вдъхновявате другите - всичко това се постига с усвояване техники за себепредставяне.

5. Умението да се разбираме с всеки – Как да общуваме  с лекота с така наречените трудни хора. Как се постига това и как да превърнем конфликтните си събеседници в приятели или  да привличем  опонентите си на своя стрна – ще разберете в този интерактивен курс.

Цена: 120 лева за участник

Промоционална цена до 15.09.2023 – 90 лева

 

За всички възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас на телефон:

0892 368 312 или по имейл: contact@lea-academy.eu

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения