"КАК ДА СБЪДНЕМ МЕЧТИТЕ ЧРЕЗ ЗВЕЗДИТЕ" - ТРЕТА ЧАСТ

Каним ви на трета част от едно различно обучение.

11 юни 2024|18:30 - 21:30|София, ул."Вихрен" №10 (бизнес сграда на "Абилико" АД)
Присъствено

Дата на провеждане: 11 юни , 2024

Място на провеждане: гр. София, ул.“Вихрен“ № 10

Продължителност на обучението: 18.30 ч. – 21.30 ч.

 

Проф. д-р Даниела Илиева е един от най-разпознаваемите лектори на Академия „Живей елегантно“ и независимо дали преподава Комуникация, Етикет, Управление на имиджа или друга тема, тя винаги впечатлява аудиторията с енергията си, с умението си да прави толкова много неща и да съвместява един впечатляващ професионален и житейски профил в 24/7.

Даниела е лицензиран трейнър по хипнотерапия, което й помага да „хипнотизира“ аудиторията. Автор е на книгата „Управление на личностното развитие“, която се очаква в нов тираж. От над 20 години нейните хобита се простират от нумерология, астрология и кабала, до хюман дизайн и ген ключове. Практически тя е пример как някой може да прави толкова много неща, да работи и да твори, да създава и да вдъхновява, винаги с усмивка и настроение и сякаш разтягайки времето.

В рамките на тази поредица от обучения, Даниела разказва и учи как го прави. След успеха на Част 1ва, в която аудиторията се потопи в енергийни практики, в синхронизация с природните елементи и в числата на Питагор, Част 2ра задълбочи познанията за нумерологичната карта, използването на енергийно махало и символиката на числата.

Част 3 ще бъде поредната магическа среща, в която ще продължим пътешествието в нумерологичната карта, ще представим жизнените цикли според Питагор, ще се научим да изчисляваме периоди и пресечни точки, ще усъвършенстваме умението за слушане и чуване на интуицията и ще продължим да подобряваме умението за работа с енергийно махало. Очаквайте много практически задачи и упражнения, много енергийно обогатяване и още много познание.

 

Цена: 180 за участник

Цена при регистрация  до 06.06.2024 - 150 лева

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения