КАК ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ПО-ДОБРА ВЕРСИЯ НА СЕБЕ СИ

НЛП И ДРУГИ КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНИКИ

13 юни 2023|18:30 - 20:30|София, ул."Вихрен" №10 (бизнес сграда на "Риск Инженеринг" АД)
Присъствено

Дата на провеждане:  13.06.2023 г.

Място на провеждане: гр. София, ул.“Вихрен“ № 10

(в бизнес сградата на „Риск инженеринг“ АД)

Продължителност на обучението: 18.30 ч. – 20.30 ч.

 

„Всеки иска да промени света, но никой не иска да промени себе си.“ – Лев Толстой  

 

Невро-лингвистично програмиране (НЛП) разполага с техники и модели за комуникация, чрез които желаният резултат се постига много по-бързо, отколкото с обичайно използваните методи. А времето, както всички ние знаем, е най-ценният ресурс на съвременния човек. Всеки би предпочел да получи знания и умения за по-кратък период, защото всички ние имаме 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Днес повече от всякога, времето е най-скъпата разменна единица. Не можем да си купим време, не можем да дадем назаем или да откраднем време. Невро-лингвистично програмиране (НЛП) представлява набор от техники, които позволяват бързото постигане на желани резултати и на желана промяна в която и да е област от живота. В динамиката на днешния свят НЛП намира още по-голямо приложение, защото спестява от най-ценната валута, а именно времето. 

 

  

След това обучение ще знаете:

  • Какво е НЛП - Кой, защо и как създава НЛП; каква е основната цел на НЛП; какво е предимството на НЛП техниките;
  • Моделиране - Какво е моделиране и как можем да извличаме успешни модели и/или стратегии за нещо, което искаме да подобрим и усъвършенстваме; 
  • Репрезентативни системи - Какво представляват репрезентативните системи и как познанието за това как общуват хората може да ни превърне в комуникационни “хамелеони”;
  • Активно слушане - Как да слушаме и да чуваме; как да разпознаваме нюанси и тоналности;
  • Рапорт и напасване - Как да постигнем синхрон с отсрещната страна още в първите минути на общуването, използвайки езика на тялото, сетивата ни и природните ни дадености и ресурси, с които разполагаме; 
  • Закотвяне - Как да създаваме полезни котви и да се разделим с неполезните такива;
  • Уравновесена физиология - Как да използваме силата на познанието за езика на тялото, как да разчитаме знаците и да “сканираме” събеседниците ни.

 

Цена:   180 лева за участник

Цена при регистрация  до  9 юни  2023 г.  - 150 лева

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения