Обучения по социален етикет

Социалният етикет не е просто красиво словосъчетание. Той е една добра и задължителна инвестиция, която дава на модерния човек още повече опции за развитие на бизнес полето. Познанието на кодовете при общуване и етикет ще ви предпази от неволни грешки и ще ви изскачи на нивото на по-успелите. 

Изминали обучения

Често задавани въпроси

Обученията по Социален етикет обхващат целия спектър на публичния живот и различните ситуации, в които непременно трябва да спазваме протокола на общуване

Ако изпитвате съмнения, когато сте на публично събитие, по време на бизнес комуникации или пък трябва да изнесете презентация пред хора, то нашето обучение по социален етикет ще ви ориентира как да станете първи приятели с обществения протокол.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения