Обучения по тийн етикет

Тийнейджърската възраст е много особена. Но точно затова и много любопитна за психолозите. Точно тук могат да се изследват редица поведения и рефлекси. За да не се лутате по темите как да говорите с децата си, по-младата си аудитория или просто с племеника, заповядайте на нашите курсове по тийн етикет.

Изминали обучения

Присъствено
28 януари 2023 | 10:30 - 12:30
Присъствено
14 януари 2023 | 10:00 - 12:00

Често задавани въпроси

Обученията по тийн етикет са полезни, за да намерите общ език с младежите в ранна възраст.

Независимо дали сте родител, работите с деца или ви предстои да бъдете родител на дете в тийн възраст, обучението ни по тийн етикет ще ви помогне да потушите пожарите у дома и да изградите по-силна и открита комуникация с детето си.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения