ЕХ, МОМИЧЕТА И НА 20, И НА 30 Х 2

29 септември 2022|18:30 - 21:00|гр. София, ул.“Вихрен“ № 10
Присъствено

Дата на провеждане:   29.09.2022 г. (четвъртък)

Място на провеждане: гр. София, ул.“Вихрен“ № 10

(в бизнес сградата на „Риск Инжeнеринг“ АД)

18:30 – 21:00 ч.
 

„Ех, момичета –

и на 20, е на 30 по две,

даже до смърт да обичаме,

пак не падаме на колене…“           
 

Откриваме сезона на Академия „Живей елегантно“ със събитието, което стана център на светския живот на всички изискани дами със стил – „Елегантен четвъртък“!

Този път под светлините на прожекторите ще бъде една от най-популярните естрадни певици у нас, глас с международно признание и публична личност, обичана от всички и на 20, и на 30 х 2 - Богдана Карадочева.

Вълнуващият ѝ тембър придава емблематично звучене на нейната музика и ѝ носи наградата за „Най-български певец“ за 1998 г. от Сдружението за българска духовност.

Освен като един от най-запомнящите се артисти на родната музикална сцена, Богдана Карадочева е позната и като телевизионна водеща, като през 1999 г., заедно с Васил Найденов, е лице на предаването „Почти полунощ е“ по Нова телевизия.

През 2010 г. харизматичната певица издава и своята биографичната книга „Богдана Карадочева и на 20, и на 30 х 2“, която представя пълната палитра от цветове в живота ѝ и предоставя възможността за една много лична среща с нея през хартиените страници.

Време е да надникнем отново в пъстрия свят на Богдана Карадочева, чрез нейните откровени разкази за живота, музиката, сцената, любовта, семейството, децата и вярата в Бог, но този път на живо! А въпросите… задавате вие!

На 29 септември в „Елегантен четвъртък“ ще бъдем възпламенени от енергията на най-българската певица, чиято същност е изтъкана от елегантност и аристократизъм.

Очакваме ви!

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения