ЕЛЕГАНТЕН ЧЕТВЪРТЪК С АКТРИСАТА ДЕСИ МОРАЛЕС

23 март 2023|18:30 - 21:00
Присъствено

Една от най-популярните актриси у нас – Деси Моралес – е новата главна героиня в „Елегантният четвъртък“ на Академия „Живей елегантно“

Почитателите ѝ я описват като най-слънчевото момиче на родната сцена, което свети в пъти по-ярко от прожекторите, насочени към нея. Самата тя се определя като безкрайно позитивен човек, който вярва, че мечтите, следвани със сърце, винаги се сбъдват. Най-големите любови на Деси са семейството и киното. Артистичната ѝ фамилия идва от съпругът ѝ, който е от Калифорния, а талантът ѝ е изцяло български, но признат по цял свят.

Виждали сме харизматичните ѝ поглед и усмивка много пъти, както на малкия, така и на големия екран. Красотата на актрисата завладява всички в „Четвърта власт“ – най-добрият телевизионен сериал според Българската филмова академия за 2014 г. Гледали сме я още в „Порталът“, „All Inclusive“, „Откраднат живот“, “Мен не ме мислете“, „Пътят на честта“, „Спекуланти“, най-новият сериал на NOVA - „Много мой човек“ и множество холивудски продукции, в които си е партнирала с Крисчън Слейтър, Стивън Болдуин, Морган Фрийман и Доналд Съдерланд.

Време е обаче да я посрещнем на сцената на „Елегантниятчетвъртък“ за приятелски разговор, истински вдъхновяващи истории и енергия, присъща единствено на момичето, готово да отвори душата си за целия свят.

Очакваме ви на „Елегантният четвъртък“ на 23 март 2023 г. в изисканата атмосфера на клуб Black&White, Grand Hotel Millennium, за да се докоснем до магията на една жена,  омаяла хиляди хора от екрана с кадифен глас и незабравим чар.
 

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - разговор с Деси Моралес

20:00 – на чаша вино   разговори в неформална обстановка

 

Очакваме ви в клуб „Black & White“, Развлекателен комплекс „Палмс Роял София“, в сградата на Гранд Хотел Милениум.

Входът към „Елегантният четвъртък“ е свободен, но местата са ограничени. Пропускът се осъществява само след предварителна резервация и потвърждение от страна на Академия „Живей елегантно“. 

 

 


 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения