ЕЛЕГАНТЕН ЧЕТВЪРТЪК СЪС СИЛВИЯ КАЦАРОВА - КАК СЕ ПАЛИ ОГЪН ОТ ЛЮБОВ

24 ноември 2022|18:30 - 20:00|ул. “Вихрен“ 10
Присъствено

Срещите със стойностни личности, които открито заявяват своето Аз, се превърнаха в запазена марка за Академия „Живей елегантно“. Предпоследният ден от работната седмица нарекохме „Елегантният четвъртък“ и го поставихме в центъра на интелектуалния и светски живот в столицата.

Дойде време да представим и новия главен герой в „Елегантният четвъртък“. Това е жената, която знае как да пали огън от любов и вярва, че това е най-щастливия пожар – Силвия Кацарова.

Тя е една от забележителните певици у нас, вдъхновение за редица поколения, откриващи в нея жаркия плам на една изискана дама с индивидуален стил и силна енергия. Песните ѝ са емблема на българската музика. Хитовете „Бяла въздишка“, „Големият кораб минава“,  „Топъл дъжд“ и „Огън от любов“ с Васил Найденов се пеят и до днес на все по-силен глас.

Подобно на всяка една силна дама, черпеща от живота с пълни шепи, Силвия Кацарова не спира дотук и продължава да предизвиква себе си. Тя прави успешен опит в киното, като участва във филма на Иванка Гръбчева – „Златната река“. В лентата неин парньор е големият Петър Слабаков. Силвия участва и в много телевизионни и шоу програми. 

През 2019 г. излиза и нейната книга „Мой сън...“, в която хартията попива невероятните приключения на Силвия и нейната пъстра компания – българските рок музиканти, достойни за сериал на Ридли Скот, покорили Западна Европа на един дъх.

Както споделя Стойчо Керев, Силвия Кацарова е истинска и зареждаща. Ние само бихме допълнили, че е истинско богатство да я познаваш и да усетиш на живо нейната енергия.

Сега имате уникалната възможност да се срещнете с нея и да ѝ зададете въпросите, за които тайно сте си мислили, докато слушате поредната ѝ хитова песен. Заповядайте в „Елегантен четвъртък“ на тема „Как се пали огън от любов?“ с единствената жена, която безупречно знае този отговор – Силвия Кацарова.

Заповядайте на 24 ноември 2022 г. , за да сте част от Елегантния четвъртък.

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - дискусия със Силвия Кацарова

20:00 – на чаша вино   разговори в неформална обстановка

 

Очакваме ви в конферентната зала на „Риск инженеринг“, кв Бъкстон, ул. “Вихрен“ 10.

Входът е свободен, но поради ограничените места, регистрацията е желателна. Направете я на e-mail: contact@lea-academy.eu

Входът за лица под 18 години е ограничен.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения