ЕЛЕГАНТЕН ЧЕТВЪТЪК СЪС СИЛВИЯ ЛУЛЧЕВА - СЕЛФИ БЕЗ ФОТОШОП

09 юни 2022|18:30 - 18:30|гр. София, ул.“Вихрен“ № 10
Присъствено

Четвъртият ден от работната седмица има своето неустоимо обаяние. Той е на един дъх от уикенда, но в същото време изпълнен с приятни бизнес занимания. А след като Академия „Живей елегантно“ добави и друг акцент към този специален ден, той се превърна категорично в „Елегантният четвъртък“.

Академия „Живей елегантно“ отново обещава неповторима емоция в новата среща на „Елегантният четвъртък“. Наричат я жената със 100 лица, но с незабравим глас. Определят я за нежната фурия на българската театрална сцена и любимото лице, с непокорни къдрици от екрана. Тя е Силвия Лулчева и е специалният гост в „Елегантният четвъртък“ на 16 юни 2022 г. с тема: СЕЛФИ БЕЗ ФОТОШОП.

Заповядайте и запазете своето място за среща с очарователната актриса, за да я открием наистина такава, каквато е в живота-без камера и прожектор, без филтър и фотошоп- истинската Силвия. Бъдете част от ексклузивното събитие, за да аплодираме заедно не актрисата, а великолепната жена Силвия Лулчева!

Очакваме ви на чаша вино, откровен  разговор и специален комплимент  за всяка дама - гост събитието.

СЕЛФИ БЕЗ ФОТОШОП ще се състои на 9-ти юни 2022 в голямата зала и градина на ул, Вихрен 10.

Програма:

18:30 ч.: отваряме врати 

19:00-20:00 ч.: дискусионен панел със Силвия Лулчева

20:00-21:30 ч.: елегантен коктейл и неформални разговори

 

Поради големия интерес  и  лимитирания брой  места,  входът е след регистрация в сайта  и потвърждение от страна на Академия „Живей Елегантно“.

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения