ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК С АНЯ ПЕНЧЕВА

19 януари 2023|18:30 - 21:00|клуб "Black & White", развлекателен комплекс "Палмс Роял София", в сградата на Гранд Хотел Милениум, бул. "Витоша" 85Б
Присъствено

Аня Пенчева е първи звезден гост в „Елегантният четвъртък“ за 2023-та година

Неповторимата Аня Пенчев е първи звезден гост в новия сезон на „Елегантният четвъртък“.

Поредицата от събития, организирани от Академия „Живей елегантно“ се превърна в запазена марка за добрия вкус, а изисканото изживяване привлече дамите от културния и бизнес елит в София.

На 19 януари  2023 г., от 19:00 часа Академия „Живей елегантно“ дава старт на новите елегантни срещи през годината.

Запазете своето място през сайта на Академията. Гарантирайте си незабравими минути с божествената Аня Пенчева, за да разберете кои са причините, поводите и моментите предизвикали усмивка върху едно от най-красивите лица на българските кино и театър.

Сезонът на „Елегантният четвъртък“ е под надслов „Гранд усмивките на българската сцена“ и в него екипът на Академия „Живей елегантно“ ще организира открити срещи с емблематични дами от българския творчески живот.

Заповядайте на 19 януари 2023 г., за да сте част от Елегантния четвъртък.

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - разговор с Аня Пенчева

20:00 – на чаша вино   разговори в неформална обстановка

 

Очакваме ви в клуб „Black & White“, Развлекателен комплекс „Палмс Роял София“, в сградата на Гранд Хотел Милениум.

Входът към „Елегантният четвъртък“ е свободен, но местата са ограничени. Пропускът се осъществява само след предварителна резервация на  имейл: contact@lea-academy.eu или телефон 0892 368 312 и потвърждение от страна на Академия „Живей елегантно“. 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения