"ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК" С АСТРОЛОГА ИВЕЛИНА РУСКОВА

Зодиакалните знаци и пътят на звездите- “Елегантният четвъртък” с професионалния астролог Ивелина Рускова

27 октомври 2022|18:30 - 20:30|София, ул."Вихрен" №10
Присъствено

Къде започва науката и завършва сказанието? Каква е силата на звездите и доколко вярата засилва техния блясък? Какви са и от какво зависят характеристиките на всяка зодия...

На тези и още въпроси ще отговори професионалният астролог и очарователна бизнес дама Ивелина Рускова.

Самата тя открила магнетизма на звездите, по време на живота си в чужбина, Ивелина вече е едно от най-авторитетните имена в света на професионалната астрология в България.

Освен изключителен астролог, тя е и вдъхновител на фондация „Мечта за Дете“ и помага на много семейства да имат своите малки звездички в домовете си.

Заповядайте в „Елегантният четвъртък“, на 27 октомври,  за да се потопим заедно в научно доказаната магия на астрологията и споделим страстта към звездното тайнство.

 

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения