ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК С ДЕСИ БАНОВА-ПЛЕВНЕЛИЕВА

08 юни 2023|18:30 - 21:00|клуб Black&White, Grand Hotel Millennium; бул."Витоша"№ 89 Б
Присъствено

Едва ли има някой, който не познава слънчевата й усмивка и позитивно излъчване. Деси Банова-Плевнелиева знае как да интригува от екрана и да предава онази доза добро настроение - гаранция за успешен ден.

Точно в най-хубавите юнски дни обичаната тв водеща ще е специален гост на „Елегантният четвъртък“, организиран от Академия „Живей елегантно“. Едва ли има по-подходяща среща, на прага на лятото, чрез която да се заредим с усмивка, усещане за доброта и вдъхновение за ново начало.

Като автор и водещ на проекта „Истории на успеха“, излъчван в сутрешния блок на НОВА ТВ, публиката на „Елегантният четвъртък“ ще има редкия шанс да разбере от първо лице личната история на успеха на Деси и да открие приликите и разликите с момичето от екрана и жената от елегантната сцена.

Заповядайте на 11 май 2023 г., в 18:30 ч., за елегантен разговор с едно от най-обичаните телевизионни лица на България- Деси Банова-Плевнелиева!

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа – среща с Деси Банова-Плевнелиева

20:00 – на чаша вино и разговори в неформална обстановка

Очакваме ви в клуб „Black & White“, Развлекателен комплекс „Палмс Роял София“, в сградата на Гранд Хотел Милениум.

Входът е свободен, но след потвърждение на тел: 0892 368 312 или e-mail contact@lea-academy.eu

 

Събитието се осъществява с подкрепата  на "Риск инженеринг"АД

 

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения