"ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК" С ДИАНА ДАФОВА – ИЗКУСТВОТО ДА СИ ЖЕНА!

02 юни 2022|18:30 - 21:00|София, ул."Вихрен" №10
Присъствено

„Елегантният четвъртък“ отново отваря врати за вдъхновяваща среща. Заповядайте на 2-ри юни - от 18:30 часа - за да открием месеца в разговор и музика с харизматичната Диана Дафова! 

Певец, композитор, музикант, продуцент, наричана още „духовният глас на България”, Диана е символ за магнетична жена, безупречен творец и изключителен талант. Специалната среща за Академия „Живей елегантно“ идва с негласното обещание, да се разкрият тайните за нейната неизчерпаема креативност и артистичност, човешката й топлота и откровеност, позитивните й нагласи, интересния живот  и не на последно място: изкуството да бъдеш жена.

Заповядайте за неповторима среща отблизо с Диана Дафова!

Очакваме ви на чаша вино, вълнуващ разговор и специален комплимент от LUCY Fashion за всяка дама, гост събитието,

Очакваме ви в четвъртък, 2 юни 2022  голямата зала на ул, Вихрен 10.

 

Програма:

18:30 часа: отваряме врати с комплимент от модния бранд   

19:00-20:00 часа: разговор с Диана Дафова и възможност за задаване на въпроси към нея

20:00-21:30 часа: елегантен коктейл и неформални разговори

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения