ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРЪТЪК С КОЙНА РУСЕВА

КОЙНА РУСЕВА И ЕТАЛОНЪТ ЗА ЕЛЕГАНТНОСТ

09 март 2023|18:30 - 21:30|клуб "Black & White", развлекателен комплекс "Палмс Роял София", в сградата на Гранд Хотел Милениум, бул. "Витоша" 85 В
Присъствено

Наричат я българската Марлене Дитрих. Най-елегантната дама на българската сцената.  Момичето с изумрудени очи. Актрисата с езерен поглед и стоманен характер.

Койна Русева има много лица и всяко от тях магнетично. Едва ли има зрител останал равнодушен пред хамелионския й чар, а гласът й е толкова впечатляващ, че не може да се сбърка, дори когато звучи в песен. Тя е майка. Тя е нежна и строга. Непокорна и примирена. И всяко едно от нейните амплоа може да се смени буквално за секунди, използвайки артистично оправдание.

И все пак, кое от своите интересни лица ще разкрие Койна Русева в  „Елегантният четвъртък“ предстои да разберем.

Ден след международния празник на жените, специалното събития на Академия „Живей елегантно“ ви среща с Койна Русева.

Бъдете с нас, за да надникнем в света на една 100 %-това жена и усетим заедно моментите, до които тя ще ни допусне.

„Елегантният четвъртък“ с Койна Русева ви очаква на 09 март 2023 г. в разкошната обстановка на клуб Black&White, Grand Hotel Millennium

 

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - разговор с Койна Русева, модератор Цвети Георгиева

20:00 – на чаша вино и дискусии в неформална обстановка

 

Очакваме ви в клуб „Black & White“, Развлекателен комплекс „Палмс Роял София“, в сградата на Grand Hotel Millennium.

 

Входът за „Елегантният четвъртък“ е свободен, но местата са ограничени.

Пропускът се осъществява само след предварителна резервация на  имейл: contact@lea-academy.eu или телефон 0892 368 312 и потвърждение от страна на Академия „Живей елегантно“. 

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения