ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК С ПОЕТЕСАТА МАРГАРИТА ПЕТКОВА

27 април 2023|18:30 - 21:00|клуб Black&White, Grand Hotel Millennium; бул."Витоша"№ 89 Б
Присъствено

Кралицата на българската поезия Маргарита Петкова излиза на сцената на „Елегантният четвъртък“ след броени дни. На 27 април поетесата ще обрисува с думи, както само тя умее, най-красивите истории от живота си и емоционалните моменти, оставили траен отпечатък върху нейния житейски път. 

Само гостите на "Елегантният четвъртък" ще имат възможността да чуят истински истории от създаването на последната книга на Маргарита Петкова, "Белите ми нощи", както и да получат автограф от нея.

В поезията на Маргарита Петкова е характерен образът на неспирно търсещата любов жена. Подобно на него, поетесата не крие любовите и пристрастията си. „Любовта говори без думи, аз после я пиша“, споделя тя. В много свои интервюта признава, че това, което я отличава от другите автори в България, е, че пише винаги за чувствата, намерили подслон дълбоко в душата ѝ. Допълва и че финалите на стиховете ѝ са най-голямата ѝ сила. 

Маргарита Петкова е и авторът на текстовете на някои от най-хубавите песни, емблеми на родната музикална сцена,като „Болката отляво“ и „Само за жени“. 

Поетът Евтим Евтимов казва за нея, че когато е минава по улиците на Търново, не само мъжете, а и къщите се обръщат да я видят, а нейните почитатели я наричат императрица и богиня на поезията. 

Време е и ние да поемем от въздуха около нея, като я приветстваме на сцената на „Елегантен четвъртък“, организиран от Академия „Живей елегантно“.

Очакваме ви на 27 април 2023 г. в изисканата атмосфера на клуб Black&White, Grand Hotel Millennium, за да се докоснем до енергията на една жена, пленила всички с думите, бликащи от огнения извор на сърцето ѝ.

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - разговор с Маргарита Петкова

20:00 – на чаша вино   разговори в неформална обстановка

Входът към „Елегантният четвъртък“ е свободен, но местата са ограничени. Пропускът се осъществява само след предварителна резервация и потвърждение от страна на Академия „Живей елегантно“. 

Събитието се осъществява с подкрепата на "Риск инжинеринг" АД

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения