ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК С УЧАСТИЕТО НА ЗДРАВА КАМЕНОВА

02 февруари 2023|18:30 - 21:00|клуб "Black & White", развлекателен комплекс "Палмс Роял София", в сградата на Гранд Хотел Милениум, бул. "Витоша" 85Б
Присъствено

Актрисата и драматург Здрава Каменова е новият звезден гост в нашумялата събитийна поредица „Елегантен четвъртък“. Темата на поредицата четвъртъци в началото на годината е „Гранд усмивките на българската сцена“. Още в началото на февруари ще имаме удоволствието да се докоснем до един от най-популярните гласове, чийто тембър сме чували в редица световноизвестни филми като „Сам вкъщи“ и „Междузвездни войни – войната на клонингите“.

Здрава е горд носител на награда „Икар“ за ролята си в спектакъла „Карлос и дребосъчето“, а няколко години по-късно отново грабва приза, но за драматургия, с представлението „Праехидно“.

През 2022 г. Здрава  получава престижната германската литературна награда за театър "Брюке Берлин" . Приза се връчва за съвременна художествена литература от Централна и Източна Европа, отличието е за текста на пиесата “ Дом за овце и сънища“.

Реакциите на публиката са стихията, която зарежда актрисата с енергия и още по-голямо желание за сцена. Това, което отключва следващия текст за сцена обаче са спонтанно разказаните истории и неочакваните срещи. Благодарение на тях Здрава е автор на повече от 25 текста за театър, поставяни с шеметен успех на малки и големи сцени – „Когато рокът беше млад“, „Дом за овце и сънища“, „Хитът на сезона“ и други.

В Академия”Живей елегантно” със сигурност ще си поговорим и за стенд ъп сензацията, в основата на която отново е специалната ни звезда. Здрава Каменова, заедно с Богдана Трифонова и Стефания Колева, завладяват публиката с оригинален авторски сценарий по истински истории в стенд ъп комедията „Извънредно положение“. Най-новата си пиеса актрисата – главен герой в „Елегантен четвъртък“, пише заедно със своя житейски и творчески партньор – Светльо Томов.

Насладете се на различния поглед към ежедневието на една от гранд дамите на българската сцена.

Заповядайте на 2 февруари, в 18:30 ч., за откровен разговор с една от най-харизматичните актриси в България, заразяваща със своя смях и чар.

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - разговор със Здрава Каменова

20:00 – на чаша вино   разговори в неформална обстановка

 

Очакваме ви в клуб „Black & White“, Развлекателен комплекс „Палмс Роял София“, в сградата на Гранд Хотел Милениум.

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения