ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА ЗОР АЛЕФ

МАГИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НА УСПЕХА

16 февруари 2023|18:30 - 21:00|клуб "Black & White", развлекателен комплекс "Палмс Роял София", в сградата на Гранд Хотел Милениум, бул. "Витоша" 85 В
Присъствено

ЗОР АЛЕФ - Писател, мистик, автор на повече от 20 книги издадени на различни езици е новият гост на поредицата „Елегантен четвъртък“.

Темата на Елегантният четвърътк е изключителна, търсена и вълнуваща всяка човешка душа. Всеки от нас търси успех на своите начинания и Зор Алеф, като истински учител ще ни поведе по пътят на трансформиране на трудностите към постигане на нашите намерения. Ще ни отговори на въпросите, който всички си задаваме, а чрез отговорите му, бихме могли да се превърнем в благоуспешни Човеци. Ще разкаже за сбъдването на желанията ни. Как да бъдем строители на храма на нашия живот.

 Зор Алеф е роден в Москва през 1976 година в семейството на известната из цяла Русия българска целителка Иванка и видният поет Александър Руденко. По майчина линия Зор е пето поколение от род на лечители и знахари, каквато е била и прабаба му Мара. Ранното си детство прекарва при  нея в старопланинското село Раковица и наблюдава работата и с хора изпратени лично от Ванга.

В най-ранна възраст  Зор Алеф получава инсайт и чува духовното си име, което го насочва към изучаване на древната мистична литература. От 14-годишна възраст се занимава с целителска и духовна практика. Дейността му на духовен учител започва на 15-годишна възраст със създаването на езотерична школа ЗОР. 

Зор Алеф е автор на над 20 книги, 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, „Йога на сънищата“, „Метод на неуязвимостта“.

 

Заповядайте на 16 февруари, в 18:30 ч., за откровен разговор с мистичния Зор Алеф.

Програма:

18:30 - 19:00 часа - отваряме врати

19:00 - 20:00 часа - разговор със Зор Алеф

20:00 – на чаша вино   разговори в неформална обстановка

 

Входът към „Елегантният четвъртък“ е свободен, но местата са ограничени. Пропускът се осъществява само след предварителна резервация и потвърждение от страна на Академия „Живей елегантно“. 

Очакваме ви в клуб „Black & White“, Развлекателен комплекс „Палмс Роял София“, в сградата на Гранд Хотел Милениум.

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения