ГРАНИЦАТА МЕЖДУ СЪДБАТА И СВОБОДАТА НА ЧОВЕШКИЯ ИЗБОР В "ПАСИАНСА НА АРАХАНГЕЛИТЕ", "ЖИВОТ НА СКАЛИТЕ" И ПОЕЗИЯТА НА МАРИЯ ЛАЛЕВА

Мария Лалева - гост в "Елегантният четвъртък"

12 май 2022|18:30 - 20:30
Присъствено

„Елегантният четвъртък“ предлага среща с дамата, която промени съвременната българска литература. Накара ни да разгръщаме страниците с вълнение и да преживеем смисъла на думите дълбоко и лично.

Мария Лалева не е автор, който се побира в клише и застава зад етикети. Не е онзи писател, чиято книга ще се прочете и никога повече няма да се докосне. Думите й застигат в точния момент, а героите й продължават да живеят в съзнанието много след последната точка на финалната страница…

- има ли неща, които са непреодолими;

- защо човек иска да се бори със съдбата;

- изборите на егото, което в крайна сметка се оказва унаследено ...

…Всичко това и още нещо авторката на  "Пасианса на арахангелите" и "Живот на скалите" ще сподели в „Елегантният четвъртък“ на Академия „Живей елегантно“.

Заповядайте на чаша вино – 12 май, четвъртък, в Къщата на София, за елегантен диалог с Мария Лалева и търсене на нейните малки тайни, които я правят магьосница на завладяващия разказ.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения