МАРТА ВАЧКОВА - ЖИВОТ КАТО НА КИНО!

19 май 2022|18:30 - 21:30|гр. София, ул.“Вихрен“ № 10
Присъствено

Елегантна среща с една от най-обичаните български актриси

Кои са различните житейски роли на Марта Вачкова? Къде се чувства най-добре: пред камерата, на сцената, сред шума на аплодисментите или в уюта на дома си? Кои реплики от киното и тв предаванията използва в своето ежедневие и каква е тайната на нейната заразителна усмивка? …

Сигурни сме, че има още много незададени въпроси към обичаната актриса и завладяваща личност. Сигурни сме, че самата Мартина има много интересни истории и забележителни моменти, които да сподели със своите почитатели, приятели и последователи.

Срещаме всички тях в „Елегантният четвъртък“, когато специален гост на Академия „Живей елегантно“ ще е Мартина Вачкова!

Заповядайте за неповторима среща отблизо с любимата Марта!

Очакваме ви на чаша вино, вълнуващ разговор и специален комплимент от Академия „Живей елегантно“ за всяка дама, гост събитието,

Заповядайте в четвъртък  - 19 май 2022 -  голямата зала на ул, Вихрен 10.

Програма:

18:30 часа: отваряме врати с комплимент от модния бранд   

19:00-20:00 часа: разговор с Мартина и възможност за задаване на въпроси към нея

20:00-21:30 часа: елегантен коктейл и време за неформално общуване

 

Поради големия интерес  и  лимитирания брой  места,  вход, след регистрация в сайта  и потвърждение от   страна на Академия Живей Елегантно.

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.  

Други обучения