КАК ДА РАЗВИЕМ ЛИЧНАТА СИ ХАРИЗМА С ЦВЕТИ ГЕОРГИЕВА

24 January 2024|18:30 - 20:30|София, ул."Вихрен" №10
In attendance

Дата на провеждане:  24.01.2024 г.

Място на провеждане: гр. София, ул.“Вихрен“ № 10

Продължителност на обучението: 18.30 ч. – 20.30 ч.

 

Какво си представяте, когато чуете думата „харизма“? Обаяние, очарование, енергия, прелест, възторг?... Или всичко наведнъж - защото харизмата е способността да интригуваш, да пленяваш, да очароваш, да създаваш връзки и контакти, да водиш разговори и управляваш емоции.

Наричат харизматичните хора „целунати от Бога“ и ги определят като най-впечатляващите личности във всяко едно общество. Харизматичният човек може да бъде загадъчен, но никога няма да остане незабелязан.

Големият въпрос е: ражда ли се човек с харизма или тя може да се развие и възпита? Едно е сигурно, курсът „Как да развием личната си харизма“ ще разкрие знания и умения за това: как да открием силните си страни, които впечатляват околните и как да ги развием, за да се чустваме добре и с лекота да владеем аудиторията.

 

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ОБУЧЕНИЕТО:

 

За всички, които са ориентирани към личностното си развитие и повишаване нивото на емоционална интелигентност в общуването, и искат  да влияят на другите около себе си.

 

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

 

Програмата включва 5 етапа на харизматичното усъвършенстване:

1. Работа с тялото - Предразсъдъците, които всеки човек има за собственото си тяло са пречка към изразяване на личността. Този курс към Академия „Живей елегантно“ ще ви научи как да превърнете физическите си недостатъци в предимство. Харизматичен не означава съвършен. Харизматичен означава забележителен в своето несъвършенство.

2. Емоционален интелект - способността да забелязваме, разпознаваме и живеем с емоциите в себе си и как да влияем в отношенията ни с околните. Как да градим емоционална интелигентност и да установяваме успешни връзки с другите е умение, което се възпитава. Това е ключ към харизмата в личността.

3. Присъствие в настоящето - Харизматичните хора не само отразяват всичко, което се случва, но умеят да се концентрират върху събеседника, да проявяват интерес към мислите и чувствата на хората и да бъдат идеалния слушател. В егоистичния 21-ви век способността не само да слушаш, но и да чуеш другия се оказва трудна за постигане. Курсът „Как да развием личната си харизма“ ще ви подскаже перфектните тактики на добрия слушател.

4. Как да се представим  най-добре - Другите хора няма да разберат колко велики сте всъщност, докато не го разберете сами. Как да откриете силните и слабите си страни, нивото си на енергия и мотивация и как да вдъхновявате другите - всичко това се постига с усвояване техники за себепредставяне.

5. Умението да се разбираме с всеки – Как да общуваме  с лекота с така наречените трудни хора. Как се постига това и как да превърнем конфликтните си събеседници в приятели или  да привличем  опонентите си на своя стрна – ще разберете в този интерактивен курс.

 

Цена: 120 лева за участник

Промоционална цена до 17.01.2024 – 90 лева

 

За всички възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас на телефон:

0892 368 312 или по имейл: contact@lea-academy.eu

 

 

Satisfied students

Violeta Borisova - business lady

Violeta Borisova - business lady

I am delighted by the professionalism and energy with which work is done at the "Live Elegantly" Academy! I recommend the corporate training teams. They think out of the box and with a huge result and return. Personally, it was a big plus for me that training sessions were held at a time convenient for me and my staff.

Teodora - visual artist

Teodora - visual artist

"I had the privilege of attending "Elegant Thursday" at the "Live Elegantly" Academy. I met with inspiring people, I touched great talents. Thank you!"

Desislava Morales - actress

Desislava Morales - actress

"Live elegantly" Academy, you manage to create an amazing atmosphere! With you, I feel part of a very special society.

Tsvetelina Marinova - performer

Tsvetelina Marinova - performer

The art trainings of the "Live Elegant" Academy have no analogues. I am happy that I was able to take part in the music master classes. The contacts I have made are invaluable.
 

Other training