ЕЛЕГАНТНИЯТ ЧЕТВЪРТЪК С НИНА АНЧЕВА И NINANY COSMETICS

„Красивите тайни на лятото, които трябва да знаем“

07 July 2022|18:30 - 20:30|София, ул."Вихрен" №10
In attendance

Лятото е в разгара си със своите неумолими изкушения. Та кой не би искал да се потопи в горещите месеци, под жаркото слънце, без тежки мисли и досадни задължения?!

Пожелаваме на всеки такова лято, но за да е истински здраво и безгрижно-Академия „Живей елегантно“ организира среща с дамата, която не само знае кои са опасните изкушения на юли и август, но и как да се предпазим от тях.

Заповядайте в „Елегантният четвъртък“ с Нина Анчева-създателката на иновативния козметичен бранд, произвеждан в Италия NINANY COSMETICS! Очаква ви увлекателен разговор с един български учен превърнал своето хоби в уникален бизнес и посветил личната си легенда на женските красота и здраве.

Специално за гостите в „Елегантният четвъртък“ Нина ще разкрие кои са тайните на горещите месеци, трайно увреждащи лицето и кожата и има ли начин да се предпазим от тях. Бъдете с Академия „Живей елегантно“ и Нина Анчева, за да разберете и за тенденциите в модерната иновативна козметика и какво е закодирано в тайната на нейния успех.

Заповядайте в „Елегантният четвъртък“ на 07. 07. 2022 г. от 07 PM, в голямата зала и градина на ул, Вихрен 10. за да получите своя персонален подарък от

NINANY COSMETICS и да посрещнем лятото с финес и красота!

 

Входът е свободен, но местата са ограничени. Запазете своето място на:  contact@lea-academy.eu или на тел: 0892 368 312

 

Повече за NINANY COSMETICS

ВДЪХНОВЕНИ ОТ ПРИРОДАТА.
СЪЗДАДЕНИ ОТ НАУКАТА.
НАПРАВЕНИ С ЛЮБОВ.

NINANY COSMETICS е висок клас авторска козметика, иновативна, ефективна, безопасна, щадяща както кожата, така и околната среда.

Принадлежи към групата на козмецевтичните продукти, които са на границата между козметика и фармация. Ефектът от тяхното използване е по-голям от този на традиционната козметика и в по-дълъг период от време е сравним с някои естетически процедури.

В нея са вложени ценни природни и биотехнологични патентовани съставки с висока концентрация и с научно доказан ефект. Това са растителни стволови клетки, натурални и ботокс-подобни пептиди, хидролизирани ДНК молекули, серамиди, натурален витамин E, стабилизиран витамин С, хиалуронова киселина с различни молекулни тегла, липоева киселина, коензим Q10, биофеноли от органично червено грозде и други стандартизирани екстракти, както и натурални масла от арган, жожоба и кокос. Активните съставки са подбрани внимателно за да действат синергично и да подсилват взаимно ефекта си. За по-лесното им проникване и усвояване в по-дълбоките слоеве на кожата са използвани ефективни „преносни системи“, като микро-инкапсулиране и растителни течни кристали.

Ежедневната им употреба предпазва кожата от преждевременно стареене, повишава тонуса и еластичността й, забавя появата на бръчки и изглажда съществуващите.

Продуктите са дерматологично и никел тествани, не запушват порите и са подходящи за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната. Те са еко-дермо съвместими и биоразградими. Съдържат натурални съставки само от растителен произход. Опаковката е 100% рециклируема.

Не съдържат вещества, които не са полезни за кожата и замърсяват природата, като силикони, парабени, петролни производни, сулфати, полиетилен гликол, синтетични оцветители, производни от животински произход, глутен и ГМО продукти.

Формулирани и произведени в Италия, в сътрудничество с Фармацевтичния факултет на Университета в гр. Триест, за гарантиране на максимално качество и ефективност.

NINANY COSMETICS е вдъхновена от символите и посланията на Нинана - древната шумерска богиня на красотата и любовта.

 

 

Satisfied students

Violeta Borisova - business lady

Violeta Borisova - business lady

I am delighted by the professionalism and energy with which work is done at the "Live Elegantly" Academy! I recommend the corporate training teams. They think out of the box and with a huge result and return. Personally, it was a big plus for me that training sessions were held at a time convenient for me and my staff.

Teodora - visual artist

Teodora - visual artist

"I had the privilege of attending "Elegant Thursday" at the "Live Elegantly" Academy. I met with inspiring people, I touched great talents. Thank you!"

Desislava Morales - actress

Desislava Morales - actress

"Live elegantly" Academy, you manage to create an amazing atmosphere! With you, I feel part of a very special society.

Tsvetelina Marinova - performer

Tsvetelina Marinova - performer

The art trainings of the "Live Elegant" Academy have no analogues. I am happy that I was able to take part in the music master classes. The contacts I have made are invaluable.
 

Other training