Събития

"Елегантният четвъртък" е нашата поредица от интелигентни разговори за стила, елегантността, красивото в живота и умението да го възпиташ у околните. Тези срещи са нашата покана, към онези, които обичат високия лайфстайл и ценят храната за душата. В тази поредица от разговори ние по начин едновременно забавен и авторитетен, изграждаме идеи за успешно комуникатиано поведение и обноски. 

 

Предстоящи събития

 

 

Изминали събития

 

Присъствено
19 януари 2023 | 18:30 - 21:00
Присъствено
29 септември 2022 | 18:30 - 21:00

 

 

Често задавани въпроси

Нашите отворени срещи от серията "Елегантният четвъртък" са без аналог. Те прецизно успяват да задоволят нуждата от знания в различни сфери по най-елегантния и прецизен начин.

Обученията на академия "Живей елегантно" винаги са насочени към онези, които искат да бъдат съвършени в познаването на протокола и етичния кодекс, да успяват да комуникират безпроблемно с хора от всякакви обществени слоеве и професии.

 

Доволни ученици

Виолета Борисова - бизнес дама

Виолета Борисова - бизнес дама

Възхитена съм от професионализма и енергията, с която се работи в Академия „Живей елегантно“! Препоръчвам корпоративните обучения на екипи. Нестандартни са и с огромен резултат и възвращаемост. Лично за мен беше голям плюс това, че се реализираха в удобно за мен и персонала ми време.

Теодора - визуален артист

Теодора - визуален артист

"Имах привилегията да присъствам на „Елегантният четвъртък“ в Академия „Живей елегантно“. Срещнах се с вдъхновяващи хора, докоснах се до големи таланти. Благодаря ви!“

Десислава Моралес - актриса

Десислава Моралес - актриса

Академия „Живей елегантно“, успявате да създадете невероятна атмосфера! С вас се чувствам част от много специално общество.

Цветелина Маринова - изпълнител

Цветелина Маринова - изпълнител

Арт обученията на Академия „Живей елегантно“ нямат аналог. Щастлива съм, че успях да вляза в музикалните мастър класове. Контактите, които създадох са безценни.